instapbad

De Iris Comby, een bad/douchecombinatie met lage instap via een fraai geïntegreerd deurtje, vormt een gebruiksvriendelijke oplossing voor douchen en baden ineen. De lage instap via de deur maakt het ligbad comfortabel én veilig. Het Novellini Iris Comby instapbad kan met recht een zeer bijzondere combinatie van luxe, kwaliteit en gebruiksgemak genoemd worden.

Hoge zelfredzaamheid met een laag instapbad

Bij douchen in bad wordt de hoge instap veelal als nadeel ervaren. De Iris Comby is een fraaie bad/douche combinatie die alle obstakels wegneemt voor iedereen in elke levensfase. Ongelukken als uitglijden behoren met dit ligbad tot het verleden. Door de geïntegreerde deur heeft het bad een lage instap, zodat zelfs kinderen en senioren gemakkelijk kunnen instappen. Zo draagt dit bad bij aan een hogere zelfredzaamheid. De deur sluit mechanisch, zodat deze niet spontaan kan openen. De strakke Iris badwand van helder glas en met chromen profielen geeft de badkamer een moderne uitstraling en houdt de badkamer bovendien perfect spatvrij.

Comfort en wellness bij instapbad

Met de Novellini Iris Comby kan iedereen comfort en wellness in huis halen. Standaard is de royale badkuip, met een diepte van 48 cm en lengtematen van 170 cm en 180 cm. Dit luxe ligbad is daarnaast leverbaar met een hydromassagesysteem of zelfs met een hydro- en airsysteem. De meegeleverde hoofdsteun kan getransformeerd worden tot ruime zitplek of planchet. Opties als een kraan in de badrand zorgen voor een perfecte afwerking. De afstandsbediening met touch screen maakt de luxe beleving compleet.